уторак, 2. септембар 2008.

Jean Guilaine, Jean Zammit - The Origins of War: Violence in Prehistory


Stretching across continents and centuries, The Origins of War: Violence in Prehistory provides a fascinating examination of executions, torture, ritual sacrifices, and other acts of violence committed in the prehistoric world.
Written as an accessible guide to the nature of life in prehistory and to the underpinnings of human violence. Combines symbolic interpretations of archaeological remains with a medical understanding of violent acts.
Written by an eminent prehistorian and a respected medical doctor.

Формат: пдф/рар/20.5 МБ

Преузмите књигу

0 коментара:

Постави коментар

Добродошли на сајт АРХАНТИС дигиталне библиотеке

На овом блогу ћу постовати линкове ка е-књигама које сам нашао на нету или сам лично скенирао и upload-овао. Књиге су тематски углавном везане за археологију, антропологију и историју али ни друге хуманистичке науке неће бити запостављене. Како на жалост патимо од недостатка књига на српском језику везаних за ове науке већина књига ће бити на енглеском и руском а можда и на још којем нама блиском језику. Наравно свака помоћ је добродошла тако да слободно шаљите линкове ка свим књигама које нађете као и ка вашим upload-овима. Скенирајте све што вам дође под руку и запамтите да пиратерија у свету књига не постоји.
Knowledge must be free!