ДВД НА ПОКЛОН!

Сваки пројекат је тешко одржавати без донација. Пројекат АРХАНТИС је настао 2008. године са идејом да постане највећа онлајн библиотека стручне и научно популарне литературе пре свега из области археологије, антропологије и историје али и њима сродних или корисних дисциплина. Све ове године идемо ка том циљу улажући време и новац у овај пројекат без икакве материјалне накнаде потпуно уверени у идеју иза које стојимо : Знање мора бити бесплатно и лако доступно свима који га желе. То ћемо радити и даље без обзира на све околности. Архантис ће заувек бити бесплатан и доступан свима на коришћење. Уколико посећујете наше странице и имате жељу да сајт настави са радом, молимо Вас да размотрите уплату донације.

Да бисмо крајње олакшали процес донирања и на неки начин Вам се одужили за помоћ увели смо следећи систем:

На наш имејл archanthis@gmail.com наручите неки од следећих дискова и донираћете Архантис са 500 динара :

1. Архантис ДВД 1/09

2. Archaeology Magazine (сви бројеви из 2011. године у пдф формату + нови јан.-фебр. број из 2012.)

3. National Geographic Magazine (сви бројеви из 2010. године у пдф формату)

Уколико желите да нашем пројекту донирате 1000 динара на исти имејл наручите један од следећих дискова :

1. 3 u 1 (сва три горе наведена диска)

2. Encyclopaedia Britannica 2011 ( Ultimate Reference DVD)

3. A History of European Art ( 48 предавања у видео формату, свако у трајању од 30 минута. Предавач је Вилијем Клос (William Kloss), историчар уметности са Смитсонијан (Smithsonian) института.)


Уколико одлучите да донирате 1500 динара или више на поклон ћете добити све наведене дискове.


Посебан БОНУС: Уз сваку донацију добијате приде и ДВД диск са оперативним системом ArcheOS Linux v.4 намењен свима који се баве археологијом или сличним занимањима (за опис погледајте ОВДЕ ).

Након што поручите диск/ове биће Вам испоручени курирском службом а донацију плаћате службенику када вам испоручи пакет са диском/дисковима.

Наш циљ је да до краја ове године сакупимо 10 хиљада динара а да ли ћемо у томе успети зависи само од Вас. 


Хвала свима што нас пратите и подржавате јер нам то највише значи!

Добродошли на сајт АРХАНТИС дигиталне библиотеке

На овом блогу ћу постовати линкове ка е-књигама које сам нашао на нету или сам лично скенирао и upload-овао. Књиге су тематски углавном везане за археологију, антропологију и историју али ни друге хуманистичке науке неће бити запостављене. Како на жалост патимо од недостатка књига на српском језику везаних за ове науке већина књига ће бити на енглеском и руском а можда и на још којем нама блиском језику. Наравно свака помоћ је добродошла тако да слободно шаљите линкове ка свим књигама које нађете као и ка вашим upload-овима. Скенирајте све што вам дође под руку и запамтите да пиратерија у свету књига не постоји.
Knowledge must be free!